• Sinusi - Biljna formula za sinuse

Sinusi - Biljna formula za sinuse

Tip:Sinusi - Biljna formula za sinuse
Raspoloživost:Na lageru
  • 10,00€

SINUSI - Biljna formula za sinuse

DEJSTVO: Otklanja upalu sinusa, otpušava nos, podstiče izbacivanje sluzi. Ovaj prirodni prah na vrlo efektivan i nadasve zdrav način pročiscava i dezinfikuje obolelo i upaljeno područje sinusa.

SASTOJCI: Mirika (Myrica cerifera), beli luk (A. sativum), ljuta aleva paprika (Capsicum annuum). 


NAČIN 
 UPOTREBE: Početna doza je  4-6 puta na dan ušmrknuti malu količinu praha u svaku nozdrvu. Prah se nanosi na dlan ili na predeo između palca i kažiprsta  sa spoljne strane šake. Potrebno je naneti veoma malu količinu praha (od 0,01-0,02 grama) jer pri većim količinama dolazi do momentalnog lučenja sekreta i čovek počinje  obilno da slini, što u prvi mah želimo da izbegnemo, da bi lekovito bilje efektivno delovalo unutar obolelog područja samih sinusa. Upravo iz tih razloga potrebno je prah zadržati u nozdrvama što je duže moguće (najbolje nekoliko min), nakon toga istresti nos.

Postupak se obavlja prvo za jednu nozdrvu prstom zatvarajući suprotnu, zatim za drugu, na način kao da pokušavate da ušmrkate  prah do kraja kičme što je dublje moguće iz sve snage. Lekovita svojstva mirike skupljaju područje sinusa dok nezamenljivi prirodni antibiotik beli luk vrši dezinfekciju, nijedno strano telo ne može da preživi pod dejstvom alicina koji je njegov glavni sastojak. Pritom ljuta aleva paprika stimuliše protok krvi u cilju eliminisanja prisutne infekcije terajući suze na oči otvarajući i otčepljujući područje .

Neto: 10g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro