• Cirkulacija - Tinktura za poboljšavanje cirkulacije

Cirkulacija - Tinktura za poboljšavanje cirkulacije

Tip: Cirkulacija - Tinktura za poboljšavanje cirkulacije
Raspoloživost:Na lageru
  • 10,00€

CIRKULACIJA - Biljna formula za poboljšanje cirkulacije

Dejstvo: Snažno poboljšava cirkulaciju krvi. Poboljšava rad i jača srce, arterije, kapilare i nerve. Pomaže u održavanju normalnog krvnog pritiska, zaustavlja krvarenje.

Sastojci: Ljuta paprika (C. annuum).

Zapremina: 50ml

Konstatacija: Cirkulacija krvi se odvija u svakom trenutku u ljudskom organizmu jer se na taj način omogućava funkcionisanje svih vitalnih procesa. Preko krvi ćelije svih organa tela dobijaju kiseonik i hranljive i lekovite sastojke.

Kada cirkulacija krvi nije dobra funkcionisanje organizma je otežano. Svaki organ u telu da bi bio zdrav i da bi se pročistio i izlečio, mora da bude kvalitetno snabdeven krvlju, zbog kiseonika i potrebnih sastojaka iz biljnih formula i ceđenih sokova koje i na taj način prima.

Ljuta paprika je najbolja i najpoznatija biljka na svetu koja poboljšava cirkulaciju i deluje odmah nakon konzumiranja. Ekstrakt ljute paprika koji se dobija u tinkturi je veoma koncentrisan i jak što ga čini savršenim za poboljšanje protoka krvi, ali i kao prvu pomoć za srčane napade, moždane udare, nesvestice, vrtoglavice, unutrašnje ili spoljašnje krvarenje.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro