• Lobelija - Biljna formula za poboljšanje rada pluća

Lobelija - Biljna formula za poboljšanje rada pluća

Tip:TInktura Lobelija
Raspoloživost:Na lageru
  • 15,00€

LOBELIJA - Biljna formula za poboljšanje rada pluća.

 

Dejstvo: Deluje umirujuće, čisti pluća od toksina, pomaže u izbacivanju sluzi i sekreta, otklanja astmu, bronhitis, upalu pluća.

Sastojci: Lobelija (Lobelia inflata).

Zapremina: 50ml

Konstatacija: Glavni i jedini sastojak ove biljne formule jeste lobelija koju je dr Kristofer zvao „biljka za razmisljanje“, jedna je od najboljih trava protiv grčeva i za opuštanje (jer naše telo može postići mnogo toga u svojoj borbi protiv raka kada nije u stanju napetosti, što je jedan od najvažnijih preduslova izlečenja-opuštenost i smirenost).

Lobelija spada u grupu biljaka koje pročisćavaju krv, efektivno pomaže  cirkulaciju što je od enormnog značaja jer se naše telo ne razboljeva na mestima gde imamo dobru cirkulaciju (ovo se odnosi na konstantan protok krvi  kroz limfni i nervni sistem i emocije koje su vezane za sve to). Da bi se izlečili moramo imati konstantan protok dobrog raspoloženja i pozitivnost kroz celo telo, jednostavno moramo da se smirimo i opustimo da bi se poboljšao protok krvi kroz limfu ili nervni sistem (u zavisnosti od konkretnog oboljenja).

Upravo iz ovih razloga je lobelija suštinska u lečenju plućnih oboljenja, jer opustajući pomaže čisćenju toksina, pomaže u izbacivanju sluzi i sekreta iz pluća. Koristi se količina koja stane u kašičicu, pa sve do kašike, u zavisnosti od toga koliko je osoba slaba, na svakih  10-15 minuta, dok ne dođe do povraćanja. Prva stvar koja se posle toga uradi jeste pijenje čaja od pitome nane, kako bi se malo stomak smirio.

Lobelija prvo proširuje bronhije. To je glavni efekat hemijskog jedinjenja lobelin. Drugi efekat jeste stimulisanje desetog kranijalnog nerva, vagusa, do tolike mere da povratite. Pluća se skupe, a tečnost se izbaci u vidu povraćanja. Na taj način se vrši pročiscavanje pluća.

Najefektivnije je prilikom uzimanja ove tinkture da se istovremeno vrši inhalacija etericnim uljima (parenje) od ekukaliptusa ili nane koji proširuju bronhije i deluju antibakterijski.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro