• Imuno za decu - Tinktura za jačanje imuniteta kod dece

Imuno za decu - Tinktura za jačanje imuniteta kod dece

Tip:Imuno za decu
Raspoloživost:Na lageru
  • 10,00€

IMUNO ZA DECU - Biljna formula za jačanje imuniteta kod dece

 

Dejstvo: Pojačava imuni sistem kod dece u borbi protiv bolesti, virusa i infekcija. Povećava broj ćelija imunog sistema i imuno-hemikalija u krvi i telu.

Sastojci: Ehinacea (E. purpurea).


Zapremina: 50ml


Konstatacija: Formula koja je u suštini imuno #1 formula, samo je prilagođena dečijim potrebama da bi deca mogla lakše da je popiju i konzumiraju. Izbačeni su beli luk i ljuta paprika tako da je jedini sastojak ove tinkture lekovita biljka ehinacea. Koristi se kao temelj izlečenja i jačanja oslabljenog imunog sistema na isti način kao i imuno #1 (ova formula je prevashodno namenjena za odojčad i decu mlađu od 5 god). Doze su 30 kapi od 3-5 puta dnevno u zavisnosti od stanja deteta. Koristi se 14 dana pa se pravi pauza od 7 dana, sve je isto kao i kod imuno #1 formule.

Takođe vrlo važna stavka prilikom doziranja jeste određivanje tačne doze na osnovu mase odnosno kilaže deteta (isto ovo važi i za osobe sitnije, manje mase ili krupnije od proseka)

70-75kg je metabolička veličina  za potpunu dozu za odrasle. Dakle, uzmete kilažu deteta (npr.ako dete ima 25kg) i podelite je sa ovom metaboličkom veličinom, zatim pomnožite sa dozom za odrasle i dobijete veličinu dečije doze. U ovom slučaju kada 25 podelimo sa 75 dobijamo 0,33 pomnozimo sa 60 kapi koje su doza za odrasle i dolazimo do 20 kapi kao dozu za dete od 25kg.

Ovakvo izračunavanje se primenjuje kod svih ostalih biljnih formula i tinktura, u slučajevima kada je dete teško obolelo primenjuju se i odrasle doze, sve je relativno i zavisi od konkretnog slučaja, nema nikakvih neželjenih efekata i nuspojava jer se radi o potpuno prirodnom estrahovanom bilju koje ne moze da škodi i u najvećim količinama.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro