• Imuno1 - Tinktura za jačanje imuniteta

Imuno1 - Tinktura za jačanje imuniteta

Tip:Imuno1 - Tinktura za jačanje imuniteta
Raspoloživost:Na lageru
  • 10,00€

IMUNO #1 - Biljna formula za jačanje imuniteta

Dejstvo: Pojačava imuni sistem u borbi protiv bolesti, virusa i infekcija. Povećava broj ćelija imunog sistema i imuno-hemikalija u krvi i telu.

Sastojci: Ehinacea (E. purpurea), beli luk (A. sativum), ljuta al. paprika (C. annuum).


- Zapremina: 50ml


Konstatacija: Imuni sistem je skup organa i ćelija zaduženih za odbranu organizma. Od snage imunog sistema zavisi čovekovo zdravlje. Oslabljeni imuni sistem nije u mogućnosti da se izbori sa zarazama, infekcijama, upalama, lakšim i težim bolestima.

Jačanje imunog sistema je najvažniji korak u prirodnom lečenju. Sve metode i tehnike koje obuhvata ovaj program u funkciji su jačanja imuniteta.
Biljke sadržane u tinkturi za imunitet su najsnažnije koje čovečanstvo poznaje, a tu se misli, pre svega, na ehinaceu. Ehinacea u svakom pogledu poboljšava i jača imuni sistem čoveka. Pomaže telu da u kratkom roku stvori veći broj T-ćelija (prirodne ubice), pojačava produkciju i aktivnost makrofaga (ćelije koje pročišćavaju organizam i uništavaju strana tela), stimuliše lučenje interferona (utiče na aktiviranje ćelija ubica i makrofaga), interleukina (značajan protiv infekcija), imunoglobulina (antitela) i drugih hemikalija imuniteta sadržanih u krvi, štiti ćelije od napada stranih tela…

Ehinacea je lekovita protiv prehlade, gripa i groznice, kao i svih vrsta infekcija, vreline i otoka. Lekovito deluje protiv svakog otrovnog ugriza ili ujeda. Poznata je i kao lek protiv raka. Beli luk je pojedinačno najmoćnija biljka koju čovek koristi, ima snažno dejstvo protiv bakterija, virusa, otrova i razređivanja guste krvi, dok je ljuta paprika najsnažnija za poboljšanje cirkulacije, a obe su veoma moćne u jačanju imunog sistema čoveka. Ostale biljke koje se mogu dodati po potrebi, kao što su koren ljutića, cvetovi katariona, ulje od čajnog drveta i ljuska crnog oraha imaju snažno dejstvo protiv bakterija, virusa i gljivica.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro